Po' Metra Crijeva vode nas na Bal va Hihotići!

Muzzik FM kanali ZZTV, ADRIA i TIK TAK se raduju novom spotu omiljenog istrijanskog banda

 

Grupa Po' Metra Crijeva s ponosom najavljuje izlazak novog spota za pjesmu "Bal va Hihotići" s hvaljenog albuma "Boškarin IV" izdanog prošle godine za pulskog izdavača No Profit Recordings.

Spot je dostupan na YouTube servisu od danas,18. lipnja, dok se pjesma može poslušati na svim većim streaming servisima.

U spotu svećenik pod utjecajem sila zla pokušava opčiniti seljane malog mjesta u Istri. Kad žiteljima "voda dođe do grla", seljani pozovu u pomoć grupu Po' Metra Crijeva koja dolazi riješiti situaciju.

Spot je režirao Saša Đuračić Undertoon, koji je također radio na spotu za "Čižićku Rapsodiju".

"Bal va Hihotići" je crtani nastavak horor avantura glavnog lika iz spota "Čižićka Rapsodija".

 

Po' Metra Crijeva, foto: PROMO

 

Po' Metra Crijeva su Ča-Metal™ bend, šesteročlana grupa koja inspiraciju crpi iz istarskih legendi, mitova i priča. Njihov zvuk, koji spaja istarsku ljestvicu i metal, obogaćen je višeglasnim pjevanjem, žestokim gitarama i bubnjevima.

Poseban pečat njihovoj glazbi daju sopile – tradicionalni hrvatski primorski drveni puhački instrument čije je sviranje "na tanko i debelo" dio zaštićene UNESCO-ve svjetske kulturne nematerijalne baštine.

Ne propustite spot "Bal va Hihotići" i pridružite se ovoj nezaboravnoj glazbenoj avanturi koja slavi hrvatsku, primorsku i istarsku kulturu i baštinu kroz animirane horor priče.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika