Svježe ceđeni Sokići stižu nam iz radionice Toni.Drama

Simpatično ljetno osvježenje kanala Muzzik FM

 

Pjesma „Sokići“ slavi ljepote prizora sunčanih ljetnih dana i užitke osvježavanja svim dostupnim voćem i voćnim sokovima, bez ciljane poruke. Prpošno prozračni glazbeni aranžman, bend je ukrasio pjevno-recitirajućim stihovima.

Bend o pjesmi kaže sljedeće: „Sokići su nastali vrlo spontano. Prvo je nastao instrumental a onda smo tražili nešto na što nas instrumental asocira. Najsimpatičnija asocijacija bile su sočne voćkice pa smo u namjeri da zabavimo sami sebe procesom pisanja pjesme složili ovu, ne usmjerenu, parodiju.“

„Za spot smo zahvalni Martinu iz Društveno-kulturnog centra "MaMa", producentu Matiji Krstičeviću, Marku Milohniću na izuzetnom doprinosu i angažmanu kroz naše putovanje i našim golubima...Sari Radaković i Luki Bosančiću. Imali smo priliku snimit spot u prostoru Društveno-kulturnog centra "MaMa" koje je bilo zaslužno da taj dan snimimo naš "biser" u opuštajećem ambijentu u kojem nas je sjajno ugostio Martin. Također, u svojoj udruziimaju razne manifestacije, kulturnih razmjena i okupljanja te nam je drago da smo bili u duhu takvog prostora i udruge.“ – rekli su dečki iz benda Toni.Drama. (Info: PROMO)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika