SLIMANE „Resister (What about Peace?)“

 

Miljenik eurovizijske publike i ovogodišnji predstavnik Francuske, Slimane predstavlja povratnički singl "Résister (What about Peace?)" - poziv na mir i brigu za ljude oko vas u teškim vremenima!

Izdanje dolazi nakon studijskog albuma "Essentiels", na kojem se nalazi 28 pjesama, uključujući i eurovizijski hit "Mon amour". Uz singl je predstavljen i dirljivi spot u režiji Hélène Verbois. – Slušajmo se. Razgovarajmo jedno s drugim. Da podijelimo naše patnje. Vjerovati u mir da od mržnje ne umremo. Nikad više nećete biti sami. Jučer u Notre Dameu izvodim ovo za sve", podijelio je umjetnik na svom službenom Instagram profilu novu pjesmu, pozivajući pratitelje na mir i ljubav u sljedećim objavama, ističući koliko su te vrijednosti danas važne.

Nakon što je umjetnik osvojio publiku na Eurosongu i zauzeo impresivno četvrto mjesto u finalu, Slimane koristi stečenu popularnost kako bi osvojio slušatelje svojim emotivnim vokalom i empatičnim senzibilitetom za druge. Umjetnik svoj glazbeni put gradi od 2017. godine, a mnogi njegovi hitovi broje preko 50 milijuna slušanja na glazbenim platformama.

Eurovizijska pjesma "Mon amour" istaknula se kao jedna od rijetkih balada na ovogodišnjem natjecanju, a novim singlom glazbenik poručuje da je njegov autentični stil obojen sirovim emocijama te da su osjećaji njegovo tajno oružje! (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika