YUNGBLUD donosi singl „breakdown.“ nakon koncerta u Beogradu

Ovo je važna priča o mentalnom zdravlju!

 

Autentična globalna pop-punk senzacija YUNGBLUD predstavlja ranjivi singl "breakdown" koji potiče ljude da žive i uživaju u životu unatoč teškim vremenima!

Pjesma u stilu pop-a i hip-hopa nosi ozbiljne tekstove kojima je cilj podići svijest o mentalnom zdravlju i suicidalnim mislima, ali u konačnici donosi pozitivan zaključak i razloge za zadovoljstvo.

Uz singl je objavljen i spot u stilu kratkog filma redatelja Chrisa Busha. “Napisao sam ovu pjesmu jer sam imao jednu od najtežih godina u životu. Stalno se bojim činjenice da jako brzo idem na dno i cijeli život se osjećam kao da nisam dovoljno dobar, koliko god bio motiviran da nastavim dalje. Uvijek sam se teško nosio sa svojim mrakom – svjestan sam da to nije samo faza, pa stalno tražim načine da uzvratim. Ponekad je teško ustati iz kreveta, ispuniti svoje obveze, mnogi od nas se osjećaju beznačajnima. Ova pjesma je poruka koju šaljem samom sebi, da pokušam živjeti zajedno sa svojim nesigurnostima i mračnim stranama i uspijem se sjetiti što je stvarno vrijedno u životu jer ovaj svijet je puno veći od mene same. Zapamtite što je stvarno i važno – pomozite ljudima, budite dobri, pomozite svijetu, pomozite sebi“, rekao je YUNGBLUD o teškoj temi koju obrađuje u novom izdanju.

Najnoviji singl dolazi samo tjedan dana nakon senzacionalnog koncerta koji je YUNGBLUD održao u beogradskom Hangaru, gdje je zajedno s predgrupom Only The Poets napravio atmosferu za pamćenje.

Osim brojnih koncerata u Europi i regiji, glazbenik je aktivniji nego ikad kada su u pitanju nova izdanja - godinu je započeo s pjesmom "Abyss", nakon koje je uslijedio hit "When We Die (Can We Still Get High? )", a pjevač je nedavno obradio poznatu pjesmu "I Was Made For Lovin' You" za potrebe filma "The Fall Guy".

Umjetnik će svoj status na glazbenoj sceni zacementirati vlastitim festivalom pod nazivom BLUDFEST koji će se održati u Velikoj Britaniji 11. kolovoza, a okupit će brojna poznata imena iz industrije. (Info: Universal Music Serbia)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika