Ovog ljeta "Asfalt" gori!

Marko Bošnjak x Iva Lorens sa zaraznim singlom i preljepim videom stižu na Muzzik FM kanale

 

Marko Bošnjak i Iva Lorens imaju najhot duet! Ovog ljeta "Asfalt" gori!

Ljeto i službeno počinje najtoplijom suradnjom u regiji, jer dvije zvijezde nove generacije - Marko Bošnjak i Iva Lorens (Kontra Rights) predstavljaju "Asfalt" - savršen soundtrack za divlje ljetne noći!

Privatno, Marko i Iva su veliki prijatelji, a ova suradnja bila je samo pitanje vremena, a nastala je spontano, kao i sve najbolje stvari. Iva je pripremila paprenu pjesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve se zajedno "kuhalo" u njegovom studiju tijekom jednog noćnog termina: "Ova pjesma je inovacija mog dosadašnjeg glazbenog izričaja jer volim biti raznolika i uvijek iznenaditi. Moja publika će se sigurno iznenaditi jer je drugačija od onoga što su navikli čuti od mene, ali nadam se da će iznenađenje biti ugodno .. Mislim da će pjesma zapaliti eter i osvojiti srca slušatelja jer mami na ples i idealna je za ovo ljetno vrijeme", rekao je Marko o pjesmi. 

“Marko i ja smo prijatelji već neko vrijeme i mislim da su svi očekivali da će, ako nešto radimo zajedno, to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pjesmu predstavili zajedničku ljubav prema pop glazbi, Berlinu u kojem smo oboje živjeli. Mislim da smo uspjeli složiti pjesmu koja će se slušati cijelo ljeto sa spuštenim prozorima u dugim vožnjama i mamiti na ples na zabavama“, rekla je Iva.

Marko i Iva spremni su beskompromisno unijeti dašak svježine i novi val zvuka u ove prostore. Pjesmu su već premijerno izveli u Beogradu i na nedavnom Prideu u Zagrebu.

Reakcije publike bile su više nego odlične, a za "Asfalt" su snimili i spot u režiji Domy Media: "Rad na ovom projektu bio mi je iznimno zanimljiv i osvježavajući izazov. Posebno me veselio rad s ovako talentiranom ekipom u kojoj je sve išlo glatko zahvaljujući odličnom planiranju i organizaciji. Posebno mi je bilo zanimljivo raditi u novom žanru , jer inače snimam rap spotove, što je ovom projektu dalo dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti“, rekao je redatelj spota Dorian Domiter. 

Marko Bošnjak, dobitnik Porina u kategoriji Novi najbolji izvođač, jedan je od najperspektivnijih glazbenika novije generacije i najmoćnijih vokala domaće glazbene scene koji je nedavno započeo svoju novu eru odvažnom autorskom pjesmom "Pusti me".

Beograđanka Iva Lorens slovi za regionalnu zvijezdu svjetskog ranga koja oduševljava svakim novim singlom, a najnoviji je bio "Dom" s kojim je oduševila na ovogodišnjoj Beoviziji.

“Asfalt” potpisuju Iva Lorens te Marko Bošnjak i Filip Majdak.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika