The Splitters Ne znaju stat' s ljepim i vedrim pjesmicama

Na Muzzik FM kanalima ZZ TV i ADRIA biti će ovo pravi hit

 

Mladi autorski rock bend iz Splita, The Splitters, izbacio je svoju novu pjesmu “Ne znan stat'”, koja već pri samom izlasku obećava postati pravi ljetni hit. Ova pjesma donosi veselje i priprema nas na nadolazeća putovanja na more i ljetnu atmosferu te nastavlja tradiciju The Splittersa u donošenju pozitivne energije kroz svoju glazbu.

“Ne znan stat'” je energična i zabavna pjesma koja savršeno dočarava radost ljetnih putovanja, a svojim veselim ritmom i pratećim videospotom savršeno dočarava slike sunca, mora i dobrog društva. Idealna za ljetne večeri i trenutke opuštanja, “Ne znan stat'” pruža savršeni soundtrack za sve ljetne avanture. U spotu za pjesmu, članovi benda prikazani su kako putuju na more, uživajući u svakom trenutku vožnje.

The Splitters su sastavljeni od dva para braće: Josipa i Petra Sente te Marka i Antonia Komića. Njihova glazbena priča započela je 2018. godine kada su izdali svoj prvi album “Love Sucks” na engleskom jeziku. Njihova energija i talent brzo su prepoznati te su postigli zapažen uspjeh i na domaćem terenu s drugim albumom “Izvedi me van” iz 2020. godine. Njihov treći album “Role filmova” izašao je sredinom prošle godine te je vrlo brzo osvojio publiku i kritičare.

Glazbenu karijeru mladih splitskih rokera obilježili su brojni koncerti i nastupi na festivalima poput WHF-a, INmusica i Zagrebačkog festivala. Posebno su se istaknuli nastupima na Dori gdje su prošle godine oduševili publiku pjesmom “Lost And Found” dok su ove godine izveli autorsku pjesmu “Od kad te sanjam”. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika