Hiljson Mandela ima novi naslov: 7 Ujutro!

Hiljson također najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada koji će se održati ove jeseni u zagrebačkom Boćarskom domu.

 

Hiljson Mandela, poznati zagrebački glazbenik i trap ikona, predstavlja svoj novi singl s videospotom pod nazivom "7 ujutro". Ova pjesma je njegov drugi singl ove godine nakon velikog uspjeha s pjesmom "Ankaran", koja je četiri tjedna bila na vrhu Billboard Croatia Songs liste.

Hiljson također najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada koji će se održati ove jeseni u zagrebačkom Boćarskom domu.

"Pjesma ima opuštajuću feel-good vibru koju smo brzo stvorili u studiju. Inspiriran beatom koji je kreirao Lockroom, refren je nastao gotovo trenutačno, a ostatak pjesme se lako nadovezao", otkriva Hiljson Mandela. Nadalje, ističe kako ga je inspirirala čuvena cro-dance era domaće glazbene scene, što je osjetno u cijelom tonu pjesme.

Mandela je novi singl stvorio u suradnji s producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroomom, dok su za videospot zaslužni redatelji Luka Matković i Ana Cindrić.

Pored toga, novi singl "7 ujutro" najavljuje njegov najveći samostalni koncert do sada, koji će se održati 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu. Ulaznice su već u prodaji, a interes je velik, s obzirom da je u samo tjedan dana prodano 30% kapaciteta dvorane.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika