Još jedan biser s Baba Yaginog albuma Musaka - Piroman!

Yaya i Saša donose pravu zabavu na kanale Muzzik FM-a!

 

Supergrupa Baba Yaga, koju čine Jadranka Ivaniš Yaya iz grupe Jinx, Saša Antić iz grupe TBF, pod vodstvom Marca Grabbera kao producenta, predstavlja svoj album prvijenac petim singlom "Piroman". Iako je novi singl posljednji komad njihove glazbene 'musake', sastav ne miruje te trenutno radi na drugom studijskom albumu s proširenom postavom!

Baba Yaga je osvojila publiku i kritiku svojim prvijencem "Musaka" te singlovima "Baterije", "Alergija", "Korporativna" i "Carpe Diem", objavljenim pod Dancing Bear etiketom. Izlaskom singla "Piroman", grupa slavi godinu dana postojanja, odnosno punih 12 mjeseci od izlaska singla "Baterije".

"Pjesma 'Piroman' je ljubavna priča o dječaku koji se zaljubio do te mjere da je zapalio svoj rodni grad u pokušaju da skine zvijezdu s neba kako bi je poklonio svojoj tadašnjoj simpatiji. Ova pjesma nas vraća u neka prošla vremena i tople ljetne dane na moru", izjavio je sastav o pjesmi.

Na singlu "Piroman" su sudjelovali vrhunski glazbenici iz regije: Ivan Arnold (klavijature/violine), Robert Pikl (gitare), Dado Marinković (bubnjevi), Irena Giorgi (prateći vokali), Lara Antić Prskalo (prateći vokali), Krešimir Tomec (bass), Hrvoje Rupčić (perkusije), Luka Ipavec (truba) te Luka Zima (klavijature). Glazbu su skladao Marco Grabber i Ivan Arnold, tekst je napisao Saša Antić, a aranžman su radili Saša Antić, Ivan Arnold i Marco Grabber.

Za video produkciju, kao i za prethodne četiri singlove, zaslužan je dinamični duo Marco Di Pietro (Italija) i Alexandre Grégorio (Francuska). Duo nastavlja priču nakon posljednjeg spota "Carpe Diem" te zaokružuje jedinstvenu vizualnu priču albuma "Musaka". Spot je u karakterističnom animiranom stilu i završava s Yagom pregledavajući fotoalbum "Musaka", prisjećajući se dirljive ljubavne priče iz mladosti i najvažnijih trenutaka albuma. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika