Konstraktina Zabava prvo stiže na MUZZIK FM radio kanale!

Glazbenica je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu zajedno s matičnim bendom Zemlja Gruva, u Plavoj dvorani Sava centra u četvrtak, 19. rujna od 20.30 sati

Jedna od najistaknutijih umjetnica na regionalnoj glazbenoj sceni, Konstrakta predstavlja novi singl "Zabava" koji istražuje zabavu kao najmoćnije sredstvo u modernom svijetu!

Singl je popraćen svježim i jedinstvenim zvukom, a kao autorica poznata po tome da glazbom progovara o važnim društvenim temama, Konstrakta ovaj put izražava svoj pogled na zabavu kao fenomen koji nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, pasivizira i iscrpljuje.

U svijetu zauzimanja pozicija, identiteta, klasifikacija i vjerovanja, pjesma naglašava kako se temeljno i u stvarnosti ništa ne događa.

“Nemam vremena za to, nemam vremena za ništa, moram se zabaviti”, jasan je odgovor Konstrakte na pitanje o značenju pjesme.

Autori glazbe su Ana Đurić Konstrakta i njen suradnik iz benda Zemlja Gruva, Milovan Bošković, dok aranžman potpisuju njih dvoje i njeni dugogodišnji suradnici Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pjesme napisala je sama Konstrakta, a singl je nastao u glazbenicinom kućnom studiju Groveland.

Skladba je objavljena pod distribucijom Virgin Music Label & Artist Services, koja je dio velike obitelji Universal Music.

Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Zajedno s matičnim bendom Zemlja Gruva, glazbenica će nastupiti u Plavoj dvorani Sava centra u četvrtak, 19. rujna od 20.30 sati i publici priuštiti poseban audio-vizualni nastup.

Ulaznice za veliki beogradski koncert Konstrakte i Zemlje Gruva u prodaji su na svim prodajnim mjestima Ticket Visiona, kao i online.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika