Quavo i Lana Del Rey spojili su nespojivo u pjesmi Tough

Muzzik FM kanali vole neobične glazbene spojeve na svojim talasima

 

Nezaustavljivi duo – Quavo i Lana Del Rey predstavljaju dominantan i hrabar singl “Tough” koji donosi priču o trnovitom životnom putu i zajedništvu na svakoj prepreci!

Spoj sanjivih tonova i vokala koji su proslavili legendarnu Lanu i "tvrdog" repanja po kojem je bivša članica grupe Migos poznata već je jedan od najrelevantnijih dueta ove godine.

Uz pjesmu je objavljen i eteričan glazbeni spot koji je osim samih glazbenika režirao Wyatt Spain Winfrey. "Najteži reper kojeg znam, Quavo, pridružio mi se na novoj pjesmi." Hvala svima koji su pomogli da se ovo dogodi", podijelila je Lana Del Rey na svom službenom Instagram profilu, a Quavo je pjesmu svojim pratiteljima najavio i kao "najteže izdanje ljeta".

Ovo izdanje veliki je povratak Lane Del Rey trapu, žanru u kojem se posebno pronašla u ranijim fazama svoje karijere, a reakcije slušatelja govore da je to bila dobra odluka, budući da je najava singla koju su glazbenici podijelili na njihov Instagram profil broji više od 40 milijuna pregleda u manje od 24 sata.

Lani nisu strane suradnje s poznatim reperima, jer je već nekoliko puta surađivala s reperom A$AP Rockyjem, a ruralni vizualni identitet i vibra pomiješana s dream-pop momentima karakterističan je za njezin neprikosnoveni stil! (Izvor: promo, Lana Del Rey, Quavo, Press Photo credit Universal Music Serbia)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika