Podgoričanin Random je objavio novu pjesmu i spot

Spot stiže pravo na Muzzik FM kanale MOBA i MUZZIK MIX

 

Reper iz Podgorice, koji nastupa pod pseudonimom Random (Marko Lubarda) je 07.07. objavio novu numeru i spot pod nazivom "AM/PM". U pitanju je prva nova pjesma nakon albuma "Origano", izdatog u novembru 2023. godine, sa kog su ekranizovane "Proba'" i "Ispred Kina Kulture". Kao i za ova dva spota, muziku na "AM/PM" potpisuje producentski duo Knowhere2run (Marko Ćaćić i Todor Tadić), a za video produkciju je zaslužan Balša Krkeljić (SVL films).   

"AM/PM", kroz koji se provlači tema o besmislu mjerenja vremena i podjele na "prije podne" (AM) i "popodne" (PM), obiluje koloritnim rješenjima za koje je zaslužna Jelena Vušurović, akademska slikarka, u čijem ateljeu na Cetinju je i sniman spot. U videu se otkriva širok izbor njenih likovnih radova, a takođe je doprinijela glumom i kreativnim rješenjima. 

Ovim se nastavlja Random-ov produktivni period na domaćoj muzičkoj sceni, jer je, osim pomenutog albuma "Origano", koji sadrži 16 pjesama, izdao i albume "Eo viđi" (2022. godine) i "Knowhere2Random" 2021. godine, gostujući i na albumu grupe Who See i drugih izvođača. Random je takođe aktivan u javnim nastupima i koncertima u Crnoj Gori i regionu, gdje se pojavljuje u tandemu sa DJ Mono-a (Nikola Rajović).

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika