Dea dia bend, kreativci bez greške

Bend „Dea Dia“ nastao je 2010. godine i čine ga iskusni muzičari koje ste možda videli na televiziji, najvećim binama u Srbiji i inostranstvu, ali i po najuticajnijim klubovima i važnim događajima. Profesionalnost im je jedan od najvećih aduta. Instrumentalisti su kreativci bez greške. Bilo da se izvode strani i domaći pop i rok hitovi (MTV/VH1) ili moderna disco, soul, funky, house i r’n’b muzika svetski popularnih izvođača, bend nalazi svoj put do publike.

Ovaj šestočlani sastav predvode dva moćna i autentična ženska vokala koreografijom gde sve pršti od energije i svojom nesvakidašnjom pojavom. Vaši omiljeni domaći i strani hitovi su u sigurnim rukama gitariste, kavijaturiste, baasiste i bubnjara koji su snažna instrumentalna potpora i vrhunski profesionalci.

Pored klupskih nastupa bend radi i velike i vama najbitnije događaje kao što su privatne zabave, žurke koje organizuju firme, proslave venčanja, svečana otvaranja, festivale, karnevale i slično. Svaku saradnju shvatamo kao najbitniju i svaki sklopljen dogovor preuzimamo sa potpunom posvećenošću i odgovornošću.
https://www.youtube.com/watch?v=ISyacvgCmvw

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika