Elemental objavljuje i biografiju!

Poslednjih nekoliko meseci ELEMENTAL nagoveštava jesen punu iznenađenja. Sve je krenulo pre tačno mesec dana puštanjem nove pesme u etar - „Nešto glasno“ brzo je osvojila slušaoce, a publika na koncertima peva je kao da je odavno na repertoaru Elementala. Uz akorde pesme kojom Elemental najavljuje rad na novom albumu, a u trenutku kad se bliži proslava 20 godina postojanja dvostrukim koncertom u SubBeernom Centru 2. i 3. novembra, stiže i  neočekivana vest: Elemental objavljuje i biografiju! Foto: Promo
Knjiga biografskog sadržaja nosi naziv „Sve, samo ne romantika“, biće objavljena 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika: „Priča o Elementalu je priča o ljudima, prijateljstvima, ljubavima, rastancima, svađama, pomirenjima i, dakako, o uspjehu. I to o onom zdravom uspjehu, uspjehu do kojega se došlo talentom, ali i udarničkim radom i vizijom od koje članovi benda ne odustaju ni danas. Zbog svega toga, biografija Elementala napisana je poput romana, sa svim svojim dramaturškim elementima. Na moju sreću, bivši i sadašnji članovi benda nisu imali problema s ironijskim odmacima, prijateljskim kritikama i šalama na njihov račun, stoga je ovu knjigu zapravo bilo zabavno stvarati. Nadam se da će je biti zabavno i čitati“, komentariše Marko delo, koji će svaki iskreni fan Elementala poželeti da ima u svojoj kolekciji.
Foto: naslovnica biografije koja izlazi 14. novembra
Prvih 20 godina benda Elemental će proslaviti u SubBeernom centru, ne jednim, već dvostrukim koncertom. Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste: 2. novembar: Mekano 3. novembar: TvrdoJedno je sigurno - oba dana BIĆE GLASNO! Naravno da će se i pesma „Nešto glasno“ naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina - borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom... Budite deo njihove priče i zajedno sa Elementalom učestvujte u pokretanju drugog biografskog toma i novih 20 plodnih godina.
Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 900 dinara.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika