Poljubac od Džinksa pred sutrašnji koncert

Alt-pop sastav Jinx uputio je video poljubac Beograđanima sa pozivom da dođu na njihov koncert sutra (petak 21. decembar  od 21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda.
 
Pred koncert u Beogradu kojim slave 25 godina od osnivanja, Džinks su se ovih dana marljivo pripremali na probama u Zagrebu, sa kojih je pevačica Yaya poručila: "Dođite, nismo se dugo vidjeli. Pusa od Džinksa!"
Bend koji predvode Yaya i gitarista i autor Coco Mosquito osnovan je 1993. godine, a nakon prvog hita "Smijem se", usledio je respektibilan niz hitova kakvi su "Brazil", "Ljeto", "Na plaži", "Koliko suza", "Tamo gdje je sve po mom", "Na čemu si ti", "Da smo se voljeli manje"... Sa aktuelnog albuma "Pogrebi & Pomiriši" izdvojeni su singlovi "Jesmo li dobro", "Maradona", "Easy", "Ako si rođen u posljednje vrijeme" i "Continental Blue". Šestoro Jinx biće u petak uveče u DOB-u bend koji se "definitivno zabavlja", dok svira "puno starih i nešto novih pesama".
"Izuzetno se veselimo da ćemo konačno u Beogradu imati pravi koncert, stvarno nismo dugo... a još k tome smo u Domu omladine gdje se osjećamo kao kod kuće. Nema bolje!", poručuju Jinx.
Ulaznica za beogradski koncert Jinx košta 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko Eventima.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika