Štuke letele u Beogradu sa Amirom, Žikom, Banetom...

Sarajevski bend Letu štuke u subotu uveče emotivnim i raspevanim dvoipočasovnim koncertom, uz goste Amiru Medunjanin, Srđana Žiku Todorovića, Branislava Trifunovića i Masu Mora, promovisao je novi album “Topla voda” u ispunjenoj dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.
Frontmen Dino Šaran i ekipa ovacijama su dočekani čim su kročili na scenu i u mirnijem ritmu započeli koncert uz "Grad bez boje". "Proteini i ugljikohidrati" su, međutim, ubrzo sve razmrdali, a još u uvodnoj fazi koncerta prvi talas euforije donelo je gostovanje glumca Srđana Žike Todorovića za bubnjevima u velikom hitu "Minimalizam". Uz žestoku "FGR" Dino je sišao u publiku, a romantičnu "Sami" fanovi su pevali iz sveg glasa. "Kao na zapad", i još neke pesme kasnije, zvukom trube je obogatio Igor Pavlica, koji je prethodne večeri na istoj bini nastupio sa svojim Jinxima.
Zagrmela je “Amerikana” kad se na sceni pojavila vrsna interpretatorka sevdalinki Amira Medunjanin, Otpevala je sa Dinom "Karanfil se na put sprema", koju su nedavno premijerno izveli na njenom koncertu u sarajevskoj Zetri, i podsetila da je ta njihova verzija nastala još 2001, ali nikad nije objavljena. Osobeni sarajevski umetnik Masa Mor za mnoge je bio otkrovenje večeri u "Gorilama u magli". U finišu koncerta, grla su se "pocepala" kada je "Sunce", originalno snimljenu sa Darkom Rundekom, uz Štuke sada otpevao glumac Branislav Trifunović.
Tresla se dvorana uz "Šutiš", "Mjesto za dvoje", "Pero Papacoder", "Teslu", ali i uz "Zemlja gori" sa novog albuma. Bend je dva puta izlazio na bis, uz upečatljivu scenu za sam kraj, kada su se svi učesnici koncerta ponovo pojavili na sceni. To, međutim, nije bilo sve. Usledilo je druženje sa obožavaocima i potpisivanje diskova u foajeu Doma omladine.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika