Dimitri Vegas &Like Mike objavili novi singl. Gledamo ih na glavnoj bini EXIT festivala ovoga leta!

Main stage zvezde ovogodišnjeg EXIT festivala, Dimitri Vegas&Like Mike, objavili novi singl ‘Selfish' koja će protresti tvrđavu ovoga leta! Spot pesme “Selfish”

Belgijska braća,  Dimitri Vegas & Like Mike, podigli su intenzitet iščekivanja njihovog novog materijala na viši nivo najavom da će zajednički novi singl biti nešto specijalno. I zaista su održali reč! Dvojac je još jednom pokazao svu svoju posebnost i raznolikost u novom singlu “Selfish”, koji se  prilično hrabro i na potpuno sveži način nosi sa vanvremenskim nasleđem kompozicije “Africa” grupe Toto čiju matricu je preuzeo. Zajedno sa Erom Istrefi, kosovskom pevačicom u usponu,“Selfish” nam donosi budući  tropical hit i himnu u nastajanju koja će odjekivati planetom.

Nakon povratka na Sportpaleis Antwerp gde su debitovali unapred rasprodata četiri datuma novog šou seta Garden of Madness, kao i pobede na dodeli belgijskih MTV nagrada u kategoriji “najbolji nastup” Dimitri Vegas & Like Mike nastavljuju dominaciju na plesnoj muzičkoj sceni. Posle uspešnih crossover saradnji sa izvođačima kao što su trap pionir  GuCCi Mane-“All I Need”  i hip hop zvezda Wiz Khalifa u letnjem hitu “When I Grow Up”, ovu godinu su započeli saradnjim sa Erom Istrefi, koja je već stekla ime pesmom “BonBon” (preko 600 miliona pregleda na YT), dok su je ljubitelji fudbala zapamtili po zvaničnoj himni fidbalskog prvenstva održanog u Rusiji- “Live It Up”.

Dvojcu Dimitri Vegas & Like Mike nije strano probijanje granica dance scene jer je svaka njihova saradnja pun pogodak, jer  oba umetnika koriste svoje karakteristične veštine da bi na najbolji način izdigli jednu numeru na viši nivo. Upravo je “Selfish” pokazatelj kako konstatnim radom i promenama u njihovom kreativnoma arsenalu, svaku pesmu pretvore u praznik za uši a svaki festivalski nastup u najfantastičniji  plesni podijum.

Dvojac Dimitri Vegas & Like Mike gledamo 7.jula na Main bini EXIT festivala.

https://www.youtube.com/watch?v=OdTMyWnlSjg

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika