Beogradski Irci na okupu – IRISH STEW U BOŽIDARCU!

Poznati beogradski "irci", bend Irish Stew i ove godine održaće tradicionalni martovski koncert u Beogradu, u subotu 9. marta u 20h u centru za kulturu Božidarac.

Ovom prilikom, pored repertoara iz dosadašnje 15-godišnje karijere, kao i aktuelnog četvrtog studijskog albuma "City of Grigs",  bend će premijerno predstaviti i novu violinistkinju - Anu Đokić Brusić, koja je domaćoj publici poznata kao violinistkinja, kompozitor i jedan od idejnih tvoraca pionira domaće irske scene - grupe Orthodox Celts.

"Ogromno nam je zadovoljstvo što ćemo nakon zimske pauze ponovo na binu i pred publiku. Ovo je novi početak i velika nam je čast što je ovoga puta i Ana sa nama na bini, dama u koju smo svi još od prvih muzičkih koraka gledali kao na jednog od najvećih uzora"  poručuju momci iz benda Irish Stew.

Ove godine, koncert se organizuje u saradnji sa Beogradskim irskim festivalom koji se održava od 9. do 17. marta. U tom periodu, svi ljubitelji irske muzike i kulture će pored koncerta Irish Stew imati priliku da posete i mnoštvo drugih kulturno/umetničkih događaja na nekoliko lokacija i Beogradu.

Kao gosti na beogradskom koncertu 9. marta nastupiće i grupa Scordisci, a nakon toga Irish Stew će obradovati svoju publiku koncertima u Kragujevcu 15. marta i u Pančevu 22. marta.

Cena ulaznice  u pretprodaji je 500 RSD (FELIX Shop, Božidarac Café).

https://www.youtube.com/watch?v=0OiXPkvZK2Y

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika