Pogledajte sjani spot za pesmu "Zaistinski" benda KIKA!

Osim što je u ponedeljak održala dvostruku promociju svog prvog studijskog izdanja ”Posledica puberteta” , tokom dana za predstavnike medija u kafeu Delfi, a potom uveče, uživo, na koncertu u punom klubu Elektropionir, grupa KIKA je istoga dana premijerno objavila prvi spot.

U pitanju je video za njihov prvi singl, “Zaistinski”, na kome se zaista ozbiljno i studiozno radilo, pa je i rezultat odličan! Spot je snimljen u Beogradu, režiju i montažu spota potpisuje Nemanja Lazić, direktor fotografije je Strahinja Pavlović, a osim benda KIKA u spotu se pojavljuju Nikola Šurbanović, Petra Radivojević, Ivana Stančev, Maja Matijević i Katarina Manojlović, dok je frontwoman grupe, Kristina Kika Jovanović, budući glumica, angažovana i za glavnu ulogu u priči o devojci koja na radikalan način rešava ljubavne probleme.

Eksplozija pozitivne energije, žestoki tonovi i melodične linije, energični ženski vokal i puno mladalačkog šarma i neobično-iskrenih-stihova, sve to čini album „Posledica puberteta“. Frontwoman  sastava  Kristina Jovanović-Kika, je mlada glumica, poznata po pozorišnim, TV i filmskim ulogama. O tome kako su nastali i šta možete očekivati od albuma “Posledica puberteta”, bend jednoglasno objašnjava: “Bend KIKA je nastao sasvim slučajno i to verovali ili ne u pozorištu. Ta instant konekcija je izrodila iskreno prijateljstvo i ovaj album.Na njemu je 9 pesama u kojima se čujemo mi,naše shvatanje ljubavi i odnos prema životu koji ovaj bend gaji. Ovo radimo jer uživamo,ispunjava nas ,čini nas srećnima i izvlači najbolje iz nas.  Koliko se od puberteta zadržalo u nama - ostaje na vama da osetite.” https://www.youtube.com/watch?v=3m_46ChATzQ

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika