Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

ELEKTROMATTIK OBJAVIO SINGL „MORAM DA TE PRONAĐEM“ (VIDEO)

Novi beogradski rok bend ELEKTROMATTIK nedavno je objavio je svoj prvi album - “Otrovan”, a sada je pred nama i prvi video spot sa ovog izdanja, urađen za pesmu „Moram da te pronađem“.

Nova rok grupa na regionalnoj sceni, Elektromattik,  nedavno je objavila svoje prvo izdanje „Otrovan“ , na kojem se nalazi deset pesama muzički obojenih čvrstim rock zvukom sa jedne, i mirnijim, intimnijim notama sa druge strane.

Kao prvi singl sa albuma “Otrovan” odabrana je pesma “Moram da te pronađem”.  „Razlog zašto je baš ova pesma izabrana za prvi singl jeste činjenica da poprilično oslikava naš zvuk, čvrstinu i melodične, pevljive refrene, sto je muzički odlika većine pesama na albumu“ kaže frontmen Daniel Mihajlović: “Tekst je zapravo jedna velika metafora, dok je zvučno posveta hard roku koji se cuje na albumima “Instinct” Igija Popa ili “Fire and Gasoline” Sttivija Džounsa“.

Za pesmu „Moram da te pronađem urađen je i video spot za koji je zaslužna “Honey Badger production” iz Beograda. ”Spot nema nikakvu priču, već je jednostavan, svirački spot, kako bi se sa ljudima upoznali i vizuelno, ne samo zvučno“ objašnjava Daniel.

https://www.youtube.com/watch?v=tA7HYdfubsw&feature=youtu.be

Album “Otrovan” sniman je u Beogradu 2018.godine. Produkciju potpisuju Marko Marović i članovi grupe, a mastering je delo Filipa Dasta (Phillip Dust) iz Mančestera. Digitalnu formu albuma objavio je “CD Baby”, a izdanje se može  naći na svim streaming/download platformama širom sveta, dok je izdavač CD-a u limitiranom tiražu sam bend.

Bend Elektromattik čine: Felix ( "S.T.R.A.H.", "Optimal Problem", "Manisent i Mentalnost" ), na gitari je Nemanja ( ex "Polyester Shock" ), za bubnjevima Isidor ( "Bilbord", "Untouchablues", “Bane Lalić & MVP” ) a vokalom se bavi Daniel (ex "Polyester Shock").

https://www.youtube.com/watch?v=4Qa_6Z8ItbA

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika