Still Corners sutra u Beogradu – rasprodat koncert u Domu omladine!

Bend STILL CORNERS nastupiće sutra, 7.maja, pred punom salom Amerikana Doma omladine Beograda. Prvi beogradski koncert ovog britanskog dream pop/synth pop sastava je RASPRODAT!  

U okviru predstojeće turneje na kojoj promovišu svoje najnovije izdanje „Slow Air“, Still Corners će prvi put nastupiti Srbiji. Od trenutka kada je najavljen, koncert ove grupe u usponu izazvao je veliko interesovanje beogradske publike. Nekoliko dana pre nego što će ovaj bend stati na binu Doma omladine Beograda, sve ulaznice za koncert u sali Amerikana su rasprodate!

Koncertom u Beogradu započinjemo ovu turneju i jako smo srećni što nastupamo pred punom salom, divan je osećaj kada znate da vas vole i slušaju ljudi u gradovima u kojima nikad pre niste bili...“ kaže bend koji se uveliko sprema za predstojeće nastupe.

Dan posle koncerta u Beogradu Still Corners su u Budimpešti, 9.maja nastupaju i u klubu Boogaloo u Zagrebu, a nakon toga ih čeka skoro 30 koncerata širom Evrope.

Kao podrška Still Corners u Domu omladine nastupiće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin. “Radujem se da ću svojim nastupom otvoriti koncert ovog sjajnog britanskog dua koji nam donosi dream pop u beogradsko sivilo" kaže Ana pred nastup u Beogradu, srećna što će nastupiti pred punim Domom omladine.

Ulaz u salu Amerikana  Doma omladine otvara se u 20h, u 20.30h najavljen je nastup Ane Ćurčin a Still Corners će izaći na binu nešto nakon 21.30h.

Organizatori pozivaju fanove da dođu na vreme i uživaju u koncertu u kojem će sigurno uživati i koji će dugo pamtiti.

Organizator koncerta: Charm Music Serbia

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika