Čovek bez sluha sutra snima prvi živi album u Kragujevcu

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) snima svoj prvi živi album u karijeri na koncertu kog će održati sutra “na domaćem terenu” ( 21:00) u bašti Doma omladine Kragujevca.

“Kao klinci uvek smo se ložili na žive albume novog talasa i nama dragih bendova kao što su Ramones, Azra, EKV… Posle pet studijskih albuma došlo je vreme da uradimo neki presek dosadašnje karijere, i smatrali smo da je najbolje da to uradimo tako što ćemo da dokumentujemo kako sada zvučimo uživo”, navodi ČBS.

Bend osnovan pre 25 godina u Kragujevcu, uz česte promene postave, snimio je do sada albume “Mrzim ovaj grad” (1998), “Sećanje na zadnjeg klovna” (1999), “Second Hand” (2004), “Događaj dana”  (2011) i “Stanimo u gard” (2018). Bend svira 31. maja u Kragujevcu u jeku turneje “Stanimo u gard”, u okviru koje je održao jesenas veliki koncert u Domu omladine Beograda, a usledilo je petnaestak nastupa širom regiona,od kojih treba izdvojiti rasprodat Nikšić, Novi Sad i Kruševac. Sa novog albuma zapaženi singlovi i spotovi su bili “Stanimo u gard”, “Sad je kraj”, “Ti samo misliš da me znaš” i “I posle svega”.

Bubnjar Vladimir Lazarević-Lune, basista Mikica Zdravković, gitarista Sava Mirović i gitarista i pevač Miki Radojević za koncert u bašti DOK-a pripremaju nekoliko iznenađenja, a kao specijalni gost nastupa nikšićki bend Punkreas.

“Sviraćemo presek karijere, što znači nekoliko pesama sa svakog albuma uz blagi naglasak, prirodno, na stvari sa ‘Stanimo u gard’. Uvek nam je lepo svirati kod kuće u Kragujevcu. Naravno, postoji trema, jer kragujevačka publika zna muziku, i moramo je osvojiti i pridobiti”, najavljuje ČBS.

Ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara na šanku Doma omladine Kragujevac. https://www.youtube.com/watch?v=OWaKH-sr0s8

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika