TOOL debitovali na digitalnim servisima!

Kompletan katalog američkog benda TOOL dostupan je od danas na svim digitalnim platformama!

Američka alternativna grupa, TOOL,  obradovala je svoje fanove i u ponoć objavila čitav svoj dosadašnji kataloga online! Izdanja OpiateUndertowÆnimaLateralus i 10,000 Days konačno su postala dostupna putem različitih digitalnih servisa:https://smartURL.it/TOOLCatalog

Naša opsesija i san u kome svetom vladaju Betamax mašine i laserski diskovi se završila”, priznaje frontmen grupe,  Maynard James Keenan. “Došlo je vreme da krenemo dalje. Ali bez straha.Postoji nova stvar za koju verujemo da ćete je voleti-digitalni servisi.Spremite se za budućnost narode!”

Linkovi na kojima možete preslušavati albume grupe:

10,000 Dayshttps://smartURL.it/TOOL10000Days

Lateralushttps://smartURL.it/TOOLLateralus

Ænimahttps://smartURL.it/TOOLAEnima

Undertowhttps://smartURL.it/TOOLUndertow

Opiate: https://smartURL.it/TOOLOpiate

Debi izlazak na digitalne platforme  dolazi u vreme kada se sa nestrpljenjem očekuje novi, peti studijski album grupe,  Fear Inoculum (RCA Records), o kome se intezivno priča od prošle godine, a koji fanovi grupe odano čekaju već 13 godina! Nakon turneje po Severnoj Americi i Evropi, tokom koje su svirali i dve nove pesme, “Invincible” i “Descending”, TOOL su se konačno usaglasili oko datuma izlaska novog albuma i to je 30.avgust.

TOOL su oformljeni 1990, a do sada su objavili četiri albuma koja od kojih su svi dostigli više platinumske tiraže: Undertow (1993), Ænima (1996), Lateralus (2001) i 10,000 Days (2006); dva EP izdanja: 72826 (1991) i Opiate (1992), kao limitirano boxset  izdanje  Salival (2000). Grupa je osvojila tri nagrade  GRAMMY : Najbolje izvođenje metal grupe (1998, “Ænima”), Najbolja izvedba metal grupe  (2002, “Schism”) i Najbolje pakovanje (dizajn) izdanja (2007, 10,000 Days). TOOL čine: Danny Carey (bubnjevi), Justin Chancellor (bas), Adam Jones (gitara) i Maynard James Keenan (vokali).

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika