Pogledajte spot za jednu od najlepših muzičkih saradnji ovoga leta:"Higher Love

Globalni superstar, producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll - a.k.a. Kygo premijerno je juče pustio muzički video pesme “Higher Love” sa Whitney Houston (RCA Records). Spot koji je režirala Hanna Lux Davis, vizuelno nas vraća u ‘80 koje su krasile ekcentrična garderoba, prejaka šminka i vrlo upečatljive frizure. Glumica Vanessa Morgan dočarava svojom koreografijom to vreme, kadrovi sa Withey Houston i njen veličanstveni glas, bude nostalgiju za prošlošću, dok  besprekorna produkcija “Higher Love” esencijalno zadržava duh kompozicije i istovremeno je  čini savremenom. Spot pogledajte OVDE.

Obrada poznatog klasika Steva Winwooda iz 1986.godine, proslavila je svoj 33.rođendan 20.juna.Legat Whitney Houston obratio se norveškom producentu sa arhivskim snimkom u kome je Whitney obradila ovu pesmu, koja se pojavila kao bonus traka na albumu “I’m Your Baby Tonight”(1990), namenjenoj japanskom tržištu. Nakon što je čuo snimak, Kygo je požurio u studio oduševljen mogućnošću saradnje sa jednim od najlepših ženskih vokala u popularnoj muzici, ikada.

Od momenta izlaska, nova verzija  “Higher Love”,  sakupila je 87 miliona preslušavanja (podaci Spotify servisa), pozicionirala se među najslušanijih 100 pesama na Billboardovoj Hot 100 listi i dostigla #1 na Billboardovoj Dance Club Songs listi.

 “Higher Love” su napisali i komponovali Steve Winwood i Will Jennings a producirali su je Kyrre Gørvell-Dahll i Narada Michael Walden.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika