Punk rock bend Hund objavio prvi singl sa budućeg novog albuma. Pogledajte spot "SFRJ (sviram Punk!)

Singlom “SFRJ (sviram Punk!)”” bend HUND iz Aranđelovca, najavio izlazak novog studijskog albuma u izdanju Menarta. Singl, podignut na sve digitalne platforme,možete čuti ovde. https://www.youtube.com/watch?v=KZAMiQSKQkY

HUND je  osnovan davne 1990. godine kao punk rock bend koji svoj izabrani muzički pravac ljubomorno čuva i dan danas. Od početka rada grupe, njihove pesme za svoje glavne teme imaju socijalne razlike u društvu, borbu za prava mladih (i onih ne tako mladih), za slobodno izražavanje stavova, za bolju budućnost i mesto u društvu. Beskompromisan zvuk i ideja je nešto od čega članovi grupe nisu odstupali ni u najtežim godinama, želeći da sviraju jedino ono što vole i osećaju. Odlikuje ih melodični ali čvrsti punk rock zvuk.

Sastav grupe se tokom godina menjao, da bi od 2017. nastupali u aktuelnoj postavi:

HUND je do sada su objavio tri studijska albuma: Koje ubio mrtvog čoveka? (izdavač: Take it or live it, 1993.);To ne mogu da objasnim (izdavač: Kontra kultura, 1996.); Lekcija iz unutrašnjosti (izdavač: Naše records, 2001.). Četvrti studijski album benda izaći će ove jeseni za Menart.

Autor vesti

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika