Bane Lalić MVP predstavio novi album "Na slobodi"

Na albumu se nalazi devet numera, uključujući i dve već poznate - "Da sanjamo", sa "Nevernim bebama", i "Vesela pesma", obrada Bajage i "Instruktora".

https://www.instagram.com/p/B4AfZ81JQj4/?utm_source=ig_embed U opuštenom ambijentu Košutnjaka, Bane Lalić  MVP, predstavio je album pod nazivom "Na slobodi" (PGP RTS), kao i spot za naslovnu pesmu. Na albumu se nalazi devet numera, uključujući i dve već poznate - "Da sanjamo", sa "Nevernim bebama", i "Vesela pesma", obrada Bajage i "Instruktora".
Baneta su podržale kolege Sergej Ćetković, Nikola Rokvić, bend Neverne Bebe, kompozitor Graja, košarkaš Partizana Birčević, pevačica Jovana Pajić i njen suprug Sale Tropiko. Nigor je bio zadužen za pripremanje posluženje za mnogobrojne goste. Naime, Igor Lazić je pripremao pasulj u kotlić, koji je uvek najukusniji u prirodi. - Album "Na slobodi" je pravi primer naše autorske potrebe, da se izrazimo bez ikakvih kompromisa i u sebi sadrži životna iskustva i edukativne poruke namenjene celom ljudskom rodu. Žanrovski je potpuno neopredeljen, što govori o potpunoj muzičkoj slobodi po čemu je album i dobio naziv... - ističe Bane Lalić, muzičar, kompozitor, tekstopisac i frontmen sastava MVP, povodom objavljivanja novog muzičkog materijala za PGP RTS. Grupa MVP je nastala 2006. godine, a osnovali su je Bane Lalić i Žarko Kovačević, koji je četiri godine kasnije napravio transfer i prešao u bend "S.A.R.S." U izmenjenom sastavu, MVP je nastavio sa radom, objavljujući mnogobrojne, takođe izuzetno popularne pesme, poput "Celu noć i celi dan" i ''Volim kad te volim" i druge.. https://www.youtube.com/watch?v=OneL_xuOy_g

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika