Ozzy Osbourne objavio novi singl nakon deset godina pauze! Novi album izlazi u februaru 2020

Stanar Rock and Roll Hall of Fame i  Grammy® nagradama ovenčan pevač i tekstopisac,  OZZY OSBOURNE danas je objavio “Under The Graveyard,” njegov prvi solo rad u proteklih skoro deset godina. Masivna pesma koja započinje kao balada kojom dominira Ozzyjev snažni vokal, razvija se u moćnu i dinamičnu rock/metal numeru. Singl  će se naći na njegovom budućem albumu ORDINARY MAN, najavljenim za početak 2020 (Epic Records/SME/Menart) Poslušajte pesmu OVDE.

“Ovaj album je poklon od moje više sile i za mene predstavlja dokaz da nikada ne treba odustajati”, izjavio je OZZY.

Album “Ordinary Man” snimljen je u Los Anđelesu, producent je  Andrew Watt, koji je istovremeno  svira i gitaru,  Duff McKagan (Guns N' Roses) svira bas a Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) bubnjeve.

“Sve je počelo tako što me je moja ćerka (Kelly)  pitala želim li da radim na pesmi Posta Malonea ?’”,objašnjava OZZY . “Moje prvo pitanje bilo je ‘ko je dođavola Post Malone?!’ . Otišao sam do Endrjuove[Watt]  kuće a  on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je ‘da li bi bio zainteresovan da počnem da radim na albumu?’. Rekao sam da bi to bilo ****no sjajno, ali da ne želim da provedem 6 meseci u podrumu njegoovg studija. Tako da smo za kratko vreme uradili album. Duff [McKagan] i Chad [Smith]bi došli u studio gde smo svirali tokom dana, a uveče sam pisao pesme. Prethodno sam morao da priznam Sharon da ću raditi na ploči, mada ni sam nisam verovao da imam snage za to. Ali je Andrew ipak izvukac tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio moje srce i dušu u nju.” kaže OZZY.

Kum metala vratio se nakon skoro deset godina pauze i zvuči bolje nego ikada! Nakon neočekivane saradnje sa Post Malone, Travis Scott + Andrew Watt u pesmi  Take What You Want,” Ozzy i Andrew odlučili su da urade zajednički album. Formirali su svetsku postavu koju čine Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, bubnjar), Duff McKagan (Guns N’s Roses, bas), Andrew Watt (California Breed/Post Malone, gitara + produkcija). Hemija među ovim muzičarima je nesporna tako da je album urađen za mesec dana, a zvuči tako sveže i moderno, da bend jedva čeka da ga podeli sa svetom!

Saradnja na pesmi “Take What You Want” otvorila je čitavu novu demografsku sliku za Ozzyja i preporučila ga potpuno novoj publici. Samo zahvaljujući tome, u Americi je za 25% skočila prodaja njegovog muzičkog kataloga! Upravo je ovo bio značajan podatak za Ozzyja i njegovoe saradnike jer su shvatili da postoji velika nova fanbaza  zainteresovana da čuju nešto novo od ikone metala.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika