Nove spotove imaju Ricky Martin, Josef Salvat, Tom Grennan, dok u novom singlu Cage The Elephant gostuje Iggy Pop!

Nakon duge pauze nastale nakon izlaska  fantastičnog debi albuma, „Nightswim“, kolekcijom najelegantnijih pop pesama, među kojima su su bili takvi biseri kao što su: „Hustler“, „Open Season“, „Paradise“, „Till I Found You“, kao i bezgrešna obrada Rihaninih „Diamonds“, Josef Salvat je ponovo tu. Krajem decembra objavio je povratnički singl/mini EP  „modern anxiety“, čiji je spot napravljen za mobilne urađaje a sada je pred nama nova pesma, „in the afternoon“ još jedna zavodljiva pop delicija koja kroz elektropop ritam emituje nepogrešivo karakterističan puls Josefa Salvata. Obe pesme postoje u verzijama delimično prepevanim na francuski jezik, što je već postalo zaštitni znak ovog Australijanca, sa privremenim boravkom u Londonu.

https://www.youtube.com/watch?v=L5ogYY8Se5Y

"Tibournes" je predivna intimna balada s nepogrešivom porukom ljubavi, razumevanja, tolerancije i iznad svega jedinstva. Pesmu su napisali Pablo Preciado i Óscar Hernández, producent je Julio Reyes Copello, a spot je režirao Kacho López.

"Tibournes" je pesma sa kojom će se ljudi poistovetiti. Hteo sam da spot uhvati univerzalnu priču i zato sam ga  snimio u Puerto Ricu. I pesma i spot utelotvoruju emocije, energiju i osećaj  koji su značajni kad se ujedinimo.", kaže popularni pevač.

Pesma će biti objavljena na Rickyjevom novom  albumu.

https://www.youtube.com/watch?v=htWTuV0apXk

GRAMMY nagrade dodeljene u nedelju, 26.janura, u Los Anđelesu, donele su prestižno odličje u kategoriji “Najbolji Rock album” američkom bendu Cage The Elephant, odnosno njihovom albumu “Social Cues”.

Neposredno pre dodele, Cage The Elephant su objavili nobvu verziju pesme sa albuma, “Broken Boy” ovoga puta u saradnji sa Iggyjem Popom. Povodom vrlo organske saradnje, oglasio se Iggy Pop:Cage The Elephant su bend izuzetno jake energije koji žive svoj Rock san, tako da sam u par zabavnih minuta i ja bio jedan od dečaka.Singl mi zvuči baš opako”.

Frontmen CTE, Matt Shultz javno je obznanio koliko obožava Iggija:” On je pionir na toliko polja:poetskom, vizuelnom, muzičkom i stilskom. Samo par puta u životu imaš mogućnost da podeliš trenutak sa vizionarem i divnim ljudskim bićem, kakav je Iggy. Zahvalan sam  iskustvu kome sam svedočio, Iggy Pop nas je oduvao na prvu loptu, ne samo svojom kreativnošću, već i svojom ljubaznošću, ljudskošću, stavom,. Kakav testament snage ljubavi”.

Cage The Elephant u februaru kreću na turneju po Britaniji i Evropi, a nakon toga, krajem marta idu u Južnu Ameriku.

https://www.youtube.com/watch?v=fUMaNuKNLrQ

Tom Grennan se nakon debi proboja, albuma “Lighting Matches”(2018),  vratio novim singlom,  ‘This Is The Place’, i time najavio da je počeo da radi na svom drugom albumu. Pesma je inspirisana sirovom emocijom, o tome Tom kaže: “Pesma govori o nalaženju smiraja i mestu gde se može pobeći od potpunog haosa i pokolja. Mom srećnom mestu, mestu kome se vraćam. Bilo sam, bilo sa osobom koju volim.”

“Lighting Matches” je bio jedan od najprodavanijih debi albuma 2018. a sa njega su skinuti singlovi: “Found What I’ve Been Looking For”, “Sober”, “Run In The Rain”.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKBqJdjHEUs  

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika