Nakon godinu dana "Beba" se rodila!

Pre više od godinu dana, Natalija Rajković je započela svoju kantautorsku karijeru kao i dva muzička projekta, pesme pod nazivom "Bebo" i "Ćao" u saradnji sa producentom Nemanjom Maksimovićem.  Veliku ulogu odigrala je Luna Škopelja koja je pesme oživela dajući magični ambijent svojim bek vokalima. Dok je producent vredno radio na ovim projektima, negde na Floridi, Natalija je oformila bend Nataleé sa kojim je, na mnogim binama u Srbiji, javno izvodila ove i mnoge druge autorske pesme.U jednostavnom, ali efektnom spotu, sa istočnjačkim motivima, tri mlade, lepe devojke, (Luna Škopelja, Simona Miloš i Natalija Rajković) oživljavaju jedinstvenu mističnu atmosferu teksta pesme. Materijal korišćen za projekciju na setu snimila je Sanja Tišma, dok je kroz objektiv posmatrala Marija Antić. Montažu je iskusno začinio Vladislav Andrejević. Za izgled singl omota zadužen je umetnik Marko Jevtović. Spot singl je objavljen u saradnji sa izdavačkom kućom Glitch Records na zvaničnom Youtube kanalu benda Nataleé, a dostupan je i na svim streaming platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play Music). Nataleé prati na Facebooku i Instagramu, a muziku slušaj na  Youtube-u i digitalnim platformama.

Koncert u Beogradu u petak 7. februara

Bend Nataleé možete slušati u petak 07.02.2020. u beogradskom klubu Knap u sastavu: Natalija Rajković (ritam gitara i glavni vokal), Luna Škopelja (klavijatura i bek vokal), Aleksandar Dervišević (bas gitara), Branislav Dragović (DJ), Nikola Burović (solo gitara), Dušan Murišić (truba).

Specijalni gost te večeri biće Lazar Ostojić i ostali članovi projekta "Lazaruss". Više informacija na Facebook događaju.

https://www.youtube.com/watch?v=gY57CfR9hEU

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika