AGLAJA TARASOVA POZIVA DOMAĆU PUBLIKU NA “LED 2”

Planule karte za nastavak popularne ledene bajke za Dan zaljubljenih

Karte za dugo očekivani nastavak ruske bajke “Led 2”, koja će biti premijerno prikazana 14. februara, uveliko su u prodaji na blagajnama domaćih bioskopa.

Baš kao što je to bio slučaj s prvim delom, koji je pre dve godine u Srbiji pogledalo više od 130.000 gledalaca, i za novo poglavlje ljubavne sage Nađe i Saše traži se ulaznica više. Bioskopi su već pustili u prodaju karte za dodatne projekcije za Dan zaljubljenih, a romantični dvojac obećava ovdašnjoj publici pregršt lepih emocija, srceparajućih trenutaka i smeha. I po koju suzu. Ako je suditi prema novom trejleru filma, očekuje nas uzbudljivija i emotivnija priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

https://www.youtube.com/watch?v=WG68BaNexLE&feature=youtu.be

Miljenica ruske i domaće publike, glumica Aglaja Tarasova pozvala je sve one koji su uživali u prethodnom filmu da joj se i ovog puta pridruže na velikom platnu:

“Zdravo Srbijo, dođite da pogledate ‘Led 2’ u bioskopima od 14. februara. Čekamo vas!”

Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – “... i živeli su srećno do kraja života”? Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku...

Producent filma filma “Led 2” je slavni ruski režiser Fjodor Bondarčuk, dok režiju potpisuje Žora Križovnikov. Glavne uloge igraju: Aglaja TarasovaAleksandar PetrovMarija AronovaVitalij KornienkoJulija HlininaNadežda Mihalkova i Sergej Kuznecov.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika