Ida Prester snimila u karantinu novu pesmu i video spot – ,,Dodir''

Tokom vikenda, za vreme najdužeg policijskog časa u Srbiji, koji je trajao 84 sata, Ida Prester je iskorisitla vreme u kući da uradi novu pesmu ,,Dodir'' i video spot za istu.

To  je priča o tajnim ljubavnicima, koji su u karantinu, razdvojeni, svako je u svom stanu, i dok je napolju apokalipsa, komuniciraju samo putem poruka i četova. Pesma je nastala za vreme uskršnjeg policijskog časa u Srbiji, kao i spot.

,,Sve sam napravila u svojoj sobi, osnovnu matricu, vokale sam usnimila ravno u kompjuter bez mikrofona, a na kraju napravila i spot u kućnoj radinosti. Za sve mi je trebalo par noći samoće'', kaže Ida.

Aranžman je radio mladi dvojac iz Zagreba pocket palma, a spot je snimljen kao video poziv na telefonu, te na to Ida dodaje: ,,Htjela sam prikazati tu današnju online komunikaciju u raznim varijantama. Ljubavnici ,,žive''  preko poziva i poruka: uživaju u romantičnim večerama, plešu, slave rođendane, čitaju isječke iz omiljenih knjiga.. ali ništa ne može zameniti fizički dodir koji nam toliko nedostaje.'' https://www.youtube.com/watch?v=ypQM9cnHRPc   Ovo je treći singl sa Idinog solo albuma čije izdanje očekujemo na jesen. ,,Dodir'' je pesma o strasti i čežnji za kontaktom. Ovu, 2020. godinu pamtićemo kao godinu bez dodira. Mnogo tajnih ljubavnika prepoznaće se u ovim stihovima.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika