Kakva vest: Dino Dvornik i Alka Vujica u novom duetu!

Svima koji su voleli muziku Dina Dvornika, vest da je iz arhive izvučena nedovršena pesma i snimljena kao duetska s njegovom dugogodišnjom prijateljicom Alkom Vujicom, je velika radost.

Dino Dvornik bi 20. avgusta ove godine proslavio 57. rođendan. Baš ovaj datum je izabran da se, tačno u podne, na You Tube-u objavi ova neočekivana stvar.
 Imao sam taj demo, "Na Karibe”, koji je bio u dosta lošem stanju, bila je to na brzinu sklepana ideja u nekom trenutku kakvog smo znali imati Dino i ja. Dugo je stvar stajala sa strane, a onda sam malo po malo, restaurirao fragmente kao arheolog s djetlićem i kistom te nakon mukotrpnog rada, dobio nadu da možda nešto bude. I gle slučajnosti, par dana nakon toga sam, družeći se sa Alkom, skužio da obožava Jamajku i tamo često ide. Plus, ona i Dino su bili baš dobri frendovi, čak joj je Dino radio na nekim njenim pjesmama kao producent. Odmah sam ponudio Alki da završi tekst i gostuje kao vokal što je ona oduševljeno prihvatila...i eto, još par godina poslije, konačno smo završili i smiksali Karibe.’’ – rekao je producent i kantautor Srđan Sekulović @ssskansi koji je napravio muziku i aranžman, a tekst je, naslanjajući se na Dinov, pisala Alka Vujica.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika