Sir Rod Stewart se vraća, još jednom

Pravi britanski pop kakav smo voleli

Novi pesma i novi spot Roda Stewarta  - „One More Time“ su najava  njegovog predstojećeg albuma „The Tears of Hercules“ koji izlazi 12. novembra. Ono što je zagrejalo Rodovo srce,  ponovo rasplamsana ljubav prema pisanju pesama, još je jače na njegovom 31.studijskom albumu. „The Tears of Hercules“ će  sadržati devet originalnih pesama koje je napisao Rod Stewart, uključujući „One More Time" a takodje i obrade pesama Marca Jordana, Johnnyja  Casha i drugih.

Rod Stewart ima karijeru koja je neprekidno, svih ovih godina, počinjala i završavala se. On zato nikada ne staje i uvek se vraća u velikom stilu.Takodje, kruže glasine da Rod prvi put posle 50 godina radi i na novom albumu svoje nekadašnje grupe Faces.

Saradnja sa agentom Arnoldom  Stiefelom traje dugo i zasta je plodonosna,  pa u prilog tome ide i činjenica da su  rezervisali datume u Las Vegasu,  u Cezarovoj palati kako bi proslavili desetogodišnjicu njegovog hvaljenog boravka „Rod Stewart: The Hits“. Sviraće devet predstava u Koloseumu u palati Caesars između 6. i 23. oktobra.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika