Nevaljali dečaci vs. nevaljale devojčice

Apsolutni hit indijskog potkontinenta i šire

Badshah – „Bad Boy x Bad Girl“, zajedno sa Mrunal Thakur  i  Nikhitom Gandhi  u Trending Dance Party Hitu 2021. Badshahov  zanimljivi tekst u kombinaciji sa Nikhitinim senzualnim vokalom i potpuno novim izgledom a takodje i upečatljivim pokretima prelepe Mrunal čine „Bad Boy x Bad Girl“ vrhunskim klupskim hitom i zabavom godine na indijskom potkontinentu ali i širom sveta.

Badshah je rekao da „Svi mi imamo neistraženu divlju stranu i ponekad je sjajno ostaviti sve svoje brige iza sebe i uživati u trenutku. Bilo mi je zadovoljstvo imati Nikhitin vokal u pesmi, a ja sam se odlično proveo snimajući spot sa Mrunal. Nadamo se da je publika spremna da uživa u angažovanim tekstovima i reskom zvuku na toj pesmi  isto onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ovo za njih."

Među poslednjih nekoliko reperovih singlova, uključujući „Genda Phool“ sa bolivudskom divom Jackueline Fernandez, na vrhu je muzičkih top lista sa više od 850 miliona pregleda i do danas je jedan od najomiljenijih repera u svojoj zemlji.

Pesma je snimljena za izdavačku kuću Sony Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika