2CELLOS objavili album „Dedicated”

„Sweet Child O’ Mine” kao prvi spot kojim predstavljaju album

Čuveni hrvatski violončelistički dvojac, 2Cellos, ponovo je iznenadio I obradovao svoju publiku objavljivanjem albuma „Dedicated“   kao i prelepog  videa  za pesmu „Sweet Child O’ Mine” Guns N’ Roses.

Njihova deset godina duga karijera,  mnogobrojni rasprodati  koncerti i milijarde streamova su jemstvo da će i ovaj, šesti po redu studijski album imati ništa manju podršku fanova širom sveta.

 „To je jedan od legendarnih klasika, koji smo morali obraditi! Razmišljali smo o snimanju pjesme dugo vremena. Ovo je naš tipični 2CELLOS stil — rock ‘n’ roll na violončelu! To je ono kako smo počeli i čemu smo se sada vratili. Ne znamo zašto nam je toliko trebalo, ali smo sretni što smo to napokon napravili!“ rekli su Stjepan Hauser i Luka Štulić, članovi dua.

Tokom pauze u kojoj je ceo muzički svet praktično stao sa svojim nastupima, našli su vremena da se posvete svojim solo projektima ali takodje i da ovaj album na kome se nalaze neke od najlepših numera RnR obradjene na njihov način, naprave baš onako brižljivo i vatreno kao i sve drugo čime se bave.

Na albumu „Dedicated“ se nalaze seledeće pesme:
1. Wherever I Go (OneRepublic)
2. Bad guy (Billie Eilish)
3. Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses)
4. Halo (Beyoncé)
5. Shallow (Lady Gaga)
6. Demons (Imagine Dragons)
7. I Don’t Care (Ed Sheeran/Justin Bieber)
8. Cryin’ (Aerosmith)
9. Livin’ on a Prayer (Bon Jovi)
10. Sound of Silence (Simon & Garfunkel)

Njihov beogradski koncert zakazan za 23. Maj 2022. Godine u Štark Areni, smatra se jednim od poslednjih koje će ova dva vrhunska izvodjača imati kao duo; glasovi sve više govore o tome da je ta turneja poslednja u njihovoj zajedničkoj karijeri, na ogromnu žalost fanova.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika