Biti ili ne biti heroj, pita se Alice

Mračni video za odličnu pesmu

Nakon što se ove početkom godine vratila sa singlom „Vertigo“, Alice sada započinje novo poglavlje u svojoj karijeri deljenjem nove pesme - „Hero“.

„Hero“ je producirala Alice sa Jonnijem Cofferom (Beyonce, Ellie Goulding, Jess Glynne), posle takvog naleta inspiracije da je pesmu napisala u roku od sat vremena.

„Sve što sam osetila u prošloj godini sažeto je u prve dve rečenice pesme“, kaže Alice. „Radi se o sukobu želje za nečim prilično lošim, i to u trenutku kada shvatiš da jednostavno više nemaš snage da se boriš za to. Govori o neskladu  želje da budete nečije sve, a istovremeno želite da vam ništa ne znači. "

Video „Hero“ nastavlja Alicino kreativno partnerstvo sa Anuk Rohde nakon što su se istakle postapokaliptičnom estetikom „Vertiga“.

Posle povratka na turneju sa nastupima na otvorenom u Nemačkoj, Alicine dve nove pesme prezentuju još nove muzike koja se očekuje tokom 2021. Ona je rođena u Frankfurtu, odrasla između Nemačke, SAD, Engleske i Kanade, i svoj debi album „MINT“  je objavila 2019. godine, kao i luksuzno izdanje „MINT +4“ kasnije te godine. Dopunjavajući svoj međunarodni uspeh na samom svom početku britanskom podrškom sa Radija 1, Alice je takođe sarađivala sa Tom Odell-om, AVOLNATION-om i dobitnikom Gremija, producentom Kozom.

Pesma je izdata za Paper Plane Records International.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika