Rihanna najavljuje novi album eksperimentalnog zvuka!

Svi smo uzbuđeni da čujemo šta za Rijanu znači “eksperimentisanje”!

Najlepši glas Barbadosa, Rijana, najavila je uskoro objavljivanje svog novog albuma. Njeni fanovi oduševljeni su ovom vešću s obzirom da je prošlo pet godina otkako je objavila svoj poslednji studijski album “Anti”.

Njen deveti po redu studijski album biće nešto potpuno novo: „Ne možete ni da pretpostavite kako će zvučati moj novi album. Sve što ste do sada čuli od mene neće biti na albumu. Muzika je kao moda, i treba sa njom eksperimentisati. Mogu da nosim šta god želim, a tako se osećam i kada je u pitanju muzika“, izjavila je Rijana okupljenim medijima prilikom snimanja „Savage X Fenty“ modne revije.

Rijana pored albuma trenutno radi i na modnoj reviji „Savage X Fenty Vol. 3“ koja će premijerno biti prikazana na Amazonu. Ova modna revija biće drugačija od ostalih jer kako Rijana kaže, ona će obuhvatati brojne scenske performanse i muzičke tačke. Poznato je da su za Rijanin brend prošetali poznati među kojima su Ricky Martin, Adriana Lima, Gigi Hadid, Troye Sivan, Normani, Vanessa Hudgens.

Precizan datum objavljivanja albuma još uvek nije poznat. Do tada ćemo da preslušavamo njene hitove sa poslednjeg albuma “Anti”.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika