Album prvenac grupe BES

Album prvenac “Periferija ljudskosti” grupe BES od danas možete da slušate na streaming platformama i CD-u.

Grupa Bes iz Novog Sada objavila je svoj četvrti singl pod nazivom “Poslednji i prvi” kojim su najavili svoj prvi album “Periferija ljudskosti”. Ovaj muzički sastav od skoro je na muzičkoj sceni pod imenom BES. Grupu čine Strahinja Cerovina (vokal), Saša Friš (gitara), Andraš Išpan (bas) i Luka Jelisavčić (bubnjevi) koji su poznati publici kao bivši članovi grupa Ritam Nereda, Divlje jagode, Concrete Sun, 357, Armageddon, Tales of Dark, Pero Defformero, Piknik…

Čitavu video produkciju za najnovije objavljeni singl “Poslednji nerv” izneo je Silard Antalu. O samoj tematici nove pesme gitarista Saša Friš rekao je: “Pesma je inspirisana dečakom koji boluje od dvorfizma ali je ujedno posvećena i svim osobama sa posebnim potrebama i bilo kakvim smetnjama za funkcionisanje u svakodnevnom životu. Što se samog videa tiče, izbegli smo da banalizujemo temu pa smo uradili jedan “arti” video gde će ljudi moći na više načina da razmisle o temi i interpretiraju je u svojim glavama“.

Njihov novi album sa ukupno 11 pesama od danas možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music, kao i online. Pored toga, dostupan je i na muzičkim platformama Spotify i Deezer.

 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika