Detmeć, Crnee Kriminale i Target otkrili NLO

Strava pesma i nesvakidašnji video spot će vas oduševiti!

NLO ili neidentifikovani leteći objekti često su jedna je od glavnih tema u svetskim medijima, pogotovo kada su u pitanju teoretičari zavera i njihove analize tajnih svetskih sila. Svi su ga "videli", ali samo su ga retki videli.

No, priča rep rok benda Detmeć i zagrebačkih hip hop veterana pod imenima Crnee Kriminale i Target (Tram 11) je nenadmašiva. Svoja iskustva sa NLO pretočili su u pesmu. 

Svjedočanstva su sljedeća:"Tema vanzemaljskog iskustva oduvijek je fascinirala čovječanstvo. Kao takva, poslužila je kao inspiracija mnogim umjetnicima. Kad su nam Crnee i Taco predložili suradnju na pjesmi upravo takve tematike, nismo razmišljali ni trenutka. Napisali smo instrumentalnu podlogu, tekstualno dali svoje viđenje stvari i u trenu je sve sjelo na svoje mjesto." – Detmeć

"Mene pjesma 'NLO' vuče na ponovni susret s neviđenim i neočekivanim. Ovaj puta u kombinaciji s Detmećom i Crneem. U 90-ima smo počeli s takvim zvukom, a dan-danas pokazujemo da smo od početka na pravom putu i vrebamo mlade generacije za susret s 'NLO-om'! To sam što jesam, a radim kak’ mi dođe." – Target"

Interesantno je da je pjesma napisana oko 2004.-2005. godine. Čak i nije napisana, već je nastala u glavi dok se slušala Nirvana. Taco i ja smo tu pjesmu bezuspješno pokušavali snimiti s jednom tad već raspalom grupom (Tarapana) i zbog nepronalaska živog benda snimanje je čekalo sa strane. Sve do nedavno kada je ova pjesma napokon ugledala svjetlo dana u suradnji s Detmećom."– Crnee Kriminale

Kako bi najbolje prikazali ono što su vidjeli, Detmeć, Crnee i Target potražili su pomoć kod Mislava Peteka i Vladimira Smuda. Rezultat je itekako zanimljiv.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika