Zora - novi singl grupe Luxus Lord

Muzički sastav iz Hrvatske, Luxus Lord, objavio je novi singl „Zora“. Ovaj singl predstavlja prvi novi materijal koji su obajvili nakon dvostrukog „Inkartani / Jutro nije bajka“ objavljenog 2015. godine.

Luxus Lord su nedavno potpisali ugovor sa izdavačkom kućom Croatia Records i na radost svih svojih fanova najavili novi studijski album.

Frontmen grupe, Dalibor Farčić Dale, nedavno je prokomentarisao sva nova događanja za Luxus Lord rečima: „Jako sam sretan i zadovoljan što imam tu sreću i privilegiju nakon više desetljeća provedenih u raznim labirintima zvuka bendova, izvođača, pa često i zarobljen negdje između euforije i depresije, ponovo stvaram i promoviram svoj rad. Zajedno sa svojim ljudima u Luxus Lordu, a koji su zbilja vrhunski glazbenici i entuzijasti, uživam u tom procesu stvaranja možda i više nego ikad prije. Puno nam znači suradnja s Croatia Recordsom, jer kad najveća izdavačka kuća u Hrvatskoj prepozna tvoju glazbu onda to ima težinu i velika je potvrda za sve ono što radimo“.

Kako bi na najbolji način dočarali muziku i tekst nove pesme “Zora” grupa je spot za pesmu snimila rano u zoru, pred izlazak sunca sa rediteljem Dinkom Čvorić.

Pesma “Zora” već je prirasla za srca fanova ovog benda koji željno iščekuju njihove live nastupe!

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika