Taja sledi sebe i savetuje pratioce

Mlada  slovenačka influenserka  obradovala pratioce novom pesmom

 

Taja Cekuta jedna je od najpopularnijih slovenačkih influencerki i pevačica, koja na društvenoj mreži Instagram svojim pratiocima deli savete za putovanja i zdrav način života.

Sa svojih 18 godina, Taja kaže da zna šta želi od života, ali je istovremeno  svesna svog uticaja na mlade devojke koje je prate. „Moram dosta stvari da saopštim mladim ljudima. Ali najvažnije bi bilo da oni budu ono što jesu, da veruju u sebe, jer ako verujete, sve je moguće " kaže Taja.

„Pesmom “Sledim sebi" pozivam sve slušaoce i gledaoce da prepoznaju svoju jedinstvenu prirodu, otkriju sopstvenu istinu i hrabro je slede. Kada slušamo svoj unutrašnji glas, zapravo se najbolje poznajemo” poručuje ova mlada pevačica.

Kada je počela da „radi kao influencer”, Taja Čekuta je imala oko 13 godina. Kaže da su je roditelji u tome uvek podržavali, ali je ali su je istovremeno naučili da vodi računa o onome što objavljuje na društvenim mrežama. Posle nekoliko godina, ona već ima skoro 28.000 pratilaca na Instagramu, ali kaže da je veoma ambiciozna i da vremenom postiže sve što je naumila.

Ona još kaže: „Bilo je dovoljno ljubavnih priča. Dosta je priča o večnoj nadi”.

Ova pesma mlade kantautorke Taje je odlična za ples, ali je ništa manje značajno to što nam govori o važnosti rada na sebi, otkrivanja svoje prave ličnosti. Ovo je pesma za sve koji se usuđuju da budu drugačiji i koji ne žele da budu stavljeni u kalupe.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika