Jedan stih Harisa Čehića ulepšaće vam dan!

Mnogo puta nam se desi da u društvu osobe koja nam se dopada ostanemo bez reči. Tada nam se jezik spetlja a reči ne dolaze. Možda će baš nova pesma "Jedan stih" Harisa Čehića da vas inspiriše onda kada vam ponestanu reči.

Muzičar Haris Čehić trenutno radi na projektu Harry the Kid. Prvi singl kojim najavljuje svoj EP zove se "Jedan stih" i romantično kroz melodiju i malo reči daje sažete ljubavne poruke. 

Objašnjavajući samu ideju pesme i njenu tematiku, Haris je rekao: „Jedan stih kao mikrokozmos svih velikih i malih ljubavi, onih trajnih i onih koje su trenutak u vremenu. Svaka ljubav opire se pretakanju u riječi, a njena neizrecivost sakrila se “u toliko riječi koje se ne mogu reći”, metafori svih osoba, mjesta, gradova, uspomena koje trajno čuvamo u srcu“.

Haris je publici poznat kao član bendova Feet i Harry & Fat sons. Jedan od momenata važnih za njegovu muzičku karijeru bilo je učešće u kreiranju originalnog soundtrack-a za američki film "Counterplay" iz 2012. godine. Tada je Haris radio na pesmama „The little nothings“ i „Would you mind?“ koje su naišle na jako pozitivne reakcije publike.

Pesma "Jedan stih" najavljuje EP „Stvar pravog trenutka“ koji možemo očekivati uskoro!

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika