Avaion zajedno sa Why So Sad u pesmi „Fallin“

Zanimljiva kombinacija nagoveštava uspeh

Avaion i Why So Sad objavili su zajednički singl „Fallin“ kojim su svojim ritmovima stavili „ozbiljan pečat na sceni elektronske muzike“.

„Oboje poštujemo jedno drugo i mešavinu napetosti i hladnoće poput vatre i vode ujedinjene u pesmi. Zaista smo želeli da to kombinujemo da bismo pojačali emocije i izneli pesmu kao što je „Fallin“.

Ovom zajednikom izdanju prethodi  izuzetno obećavajući uspeh za oba umetnika u poslednje vreme. Na primer, Why So Sad su na svom singlu „Out of Time“ imali 17 miliona strimova,  Avaion, nemački umetnik je takođe doživeo veliki uspeh. Njegov singl „Pieces“ prikupio je 32 miliona strimova samo na Spotifyju, a nedavno je postigao platinasti status u Južnoj Africi.

I AVAION i Why So Sad su sa svojom jedinstvenom granom downtempo melanholičnih ritmova osvojili veliku pažnju, pa je u tom smislu, bilo samo pitanje vremena kada će se udružiti. Kao rezultat toga, „Fallin“ prikazuje dva umetnika koji se osećaju prijatno u svojim veštinama pisanja pesama i sposobnosti da iskoriste sve svoje snage. Singl je sada izašao i oduševiće obožavaoce hausa, progresiva i muzike deep-downa.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika