Duet plave i crvene - Maluma i Lalo Ebratt

Proverena formula za dobru i slušanu pesmu je sasvim sigurno spoj dve zvezde! Maluma i Lalo Ebratt predstavljaju nam pravi latino hit "Sukutubla".

Pesma "Sukutubla" udružila je kolumbijsku zvezdu u usponu, Lalu Ebratta sa jednim od najznačajnijih latino muzičara današnjice, Malumom. Njih dvojica su u saradnji sa profesionalnim timom napravili sjajnu pesmu koja po dosadašnjim reakcijama publike preti da postane hit koji se sluša na plesnim podijumima čak i zimi.

Obojica muzičara radosni su što su sarađivali na pesmi koja ima razigrani ritam i zanimljiv spot. Lalo Ebratt je govoreći o duetu sa Malumom naglasio: „Sa SUKUTUBLOM smo tražili nešto drugačije; nešto seksi, ali i nešto „ulično.“ Rezultat je pesma napravljena s ljubavlju za plesne podijume i refren u kome ritam zauzima centralno mesto…Veoma sam zahvalan što radim sa Malumom. On ima jedinstven stil i divim mu se kao umetnik, kao osoba i kao jedan od lidera latino muzike širom sveta.“

Jedno od glavnih obeležja ove pesme jeste njen spot koji je režirao Harold Jimenez. On se potrudio da vizuelno naglasi razlike između crvene i plave koje su metafora za raj i pakao.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika