Beznadežno romantični Sam Fischer

Australijanac koji živi u LA a snima u Londonu

Sam Fischer, australijski pop-rock kantautor koji živi u Los Anđelesu, predstavio je novi video singl „Hopeless Romantic“  koji se bavi borbama sa kojima se suočava kao umetnik, posebno kao neko ko romantizuje svakodnevni život.

Fischer, rođen u Australiji, trenutno se nalazi u Velikoj Britaniji i upravo je završio svoju prvu turneju, ali nije uvek mogao da vidi svetlo na kraju tunela.

„U poslednje dve godine bilo je trenutaka u kojima sam zaista osećao da nikada neću uspeti da uradim stvari o kojima sam kao umetnik oduvek sanjao“, rekao je.

„Aktivno sam odbijao da prihvatim stvarnost i umesto toga romantizovao sam verziju života koja jednostavno nije postojala. O tome se zapravo radi u „Beznadežnom romantiku“. Ali, u trenutku kada  sam krenuo sa prvom turnejom, na kojoj sam se prvi put sreo sa svojim fanovima koji su mi prosto udahnuli novi život, ja sam na mnogo boljem mestu. "

Spot za „Hopeless Romantic“ snimljen je u Londonu u jednom fluidnom kadru, uključujući pet setova i četiri promene odeće.

Fischerov debitantski singl „Ovaj grad“ imao je preko 500 miliona strimova  širom sveta. Našao se medju 11 najboljih u Velikoj Britaniji 11 nedelja i dvostruko je platinasti u Australiji, zlatan u SAD -u, Novom Zelandu i Švajcarskoj.

„Ovo je pesma za ljubavnike, romantičare, one koji plaču pod tušem nakon čega se smeju na plesnom podijumu. Odbijao sam da prihvatim stvarnost i umesto toga romantizovao verziju života koji nije postojao. To je ono o čemu se radi u pesmi. Trebalo bi slaviti iskrenost i ranjivost...ne treba se plašiti da budete iskreni“, poručuje Sam.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika