Poslušajte kako je to živeti svoj san!

Nakon što su slušaoci saznali kako zvuči pesma "Živjeti svoj san" sada gledaju kako su Jurica Pađen i Aerodrom osmislili spot koji će je pratiti

Hrvatski pevač, kantautor i gitarista, Jurica Pađen i njegov muzički sastav Aerodrom uradili su spot za pesmu "Živjeti svoj san". Spot koji možemo pogledati urađen je u saradnji sa izdavačkom kućom Croatian Records nakon njihovog uspešnog projekta "Garden live" koji se održao u prelepoj i prirodnoj atmosferi vrta ove izdavačke kuće.

Ova pesma deo je već hvaljenog albuma "Dnevni rituali" a sam Jurica Pađen je o ovoj pesmi rekao: "Mogu reći da živim svoj san jer radim posao koji više nije ni posao, nego život. Znači, radim nešto što je dalo smisao mom životu. Najgore je kad ljudi nemaju smisao, kad nemaju motiv. Kroz svoj novi singl želim reći: ‘Čovječe, sad je vrijeme, za 10-20 godina nećeš moći promijeniti niti utjecati na sve što ti se trenutno događa, moraš brzo reagirati, biti spreman i usuditi se ostvariti ono što si naumio.’ Čovjek prije svega mora biti zadovoljan samim sobom; ako si ti zadovoljan, automatski je i svijet bolje mjesto jer ima jednog stanovnika koji je u ‘pozitivi’. Uspjeh pripada isključivo ljudima koji su se usudili pratiti svoju viziju, stoga nemojte biti u strahu i nemojte se bojati sanjati."

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika