Nemi pesnik i njegovi Okeani Rozea

Grupa Nemi pesnik novim video spotom najavljuje beogradski koncert

 Nizu veoma uspešnih singlova rok sastav Nemi pesnik pridružuje video spot za pesmu koja je već osvojila publiku u čitavom regionu.

Pesma „Okeani Rozea“ dobila je svoju igranu formu koja prati jednu diskretnu gradsku priču. Sada možemo slobodno reći da je debitantski album grupe Nemi pesnik „Slobodna volja“, sačinjen od veoma uspešnih singlova kao što su: „Slučajno“, „Minimalac“, „Matematika“ i „Smajli“. Sve je počelo neočekivanim uspehom pesme „Koliko si luda“ koja je ponela laskavu titulu „Hita godine 2020“ Radio Beograda 202.

Rok sastav Nemi pesnik najavio je svoj prvi beogradski koncert za četvrtak, 28. oktobra, u klubu Fest. Bend je pre nekoliko meseci objavio debitantski album „Slobodna volja“ a nastup u klubu Fest biće koncertna promocija ovog izdanja.

Članovi benda nisu krili svoje oduševljenje i veliku želju za nastupima:

„Nastavljamo koncertnu promociju albuma „Slobodna volja“. Sviraćemo i neke nove neobjavljene pesme. Jedva čekamo da se predstavimo publici u beogradskom klubu Fest u Zemunu,” izjavio je pevač Milan Marković.

Ove godine je bendu Nemi pesnik pripala čast da otvori program na glavnoj bini Exit festivala i doživi ovacije publike.

Izlaskom albuma „Slobodna volja“, bend sa jedne strane zaokružuje izuzetno uspešnu sezonu a sa druge nastavlja fenomenalnu avanturu i predstavlja nove pesme sa pomenutog izdanja.

Pesma je snimljena u studiju “DoReMi” u Novom Sadu, inženjer zvuka: Božidar Sekulić,  Miks i master: Peđa Pejić,  Spot:  Režija i montaža - Dušan Majkić, Glumci:  Mina Petrović i Milan Marković.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika