BARDANDO - novi Džanki Bejbi feat. Zoe Kida

MC Best ima novu pesmu i spot

Aleksandar Džankić, poznatiji i kao MC Best, bio je član legendarne rep grupe Who Is The Best, izuzetno popularne '90-ih, ali i inspirativne za druge muzičare da krenu tim putem. On  je bio i osnivač kultne radio i TV emisije Geto, koja je devedesetih godina bila važno mesto hip-hopa u etru ovih prostora.

„Ova pesma je neko vreme sedela i krčkala se u Sick Touch studiju. Onog trenutka kada sam osetio da je vreme da „izađe" uradili smo je. I nastala je kao proizvod pozitivnih energija svih učesnika” - kaže Aleksandar Džankić

13 godina od njegove poslednje pesme, Aleksandar je, u saradnji sa Zoe Kida (ex Zemlja Gruva) i Vladimirom Krkljušem iz Sick Touch studija, napravio novu stvar koja je već postala ozbiljan hit.

O radu na pesmi i spotu, Džankić kaže: „Pre svega, dugujem veliku zahvalnost divnim ljudima iz studija sa kojima ću, kako stvari stoje, sarađivati na celom albumu koji ćemo uraditi. Naravno, ništa manje Ani (Zoe Kida) koja je predobra osoba i laka za saradnju. Video verzija je rad fenomenalnog Renea Miškolcija koji je dao ogromnu energiju za sve ovo. On i njegova Dijana su odradili sve od ideja do stajlinga.”

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika