Sastav Placebo biće Okružen špijunima u sledećem singlu

Engleski rok bend Placebo najavio je izlazak novog signla do kog brojimo sitno!  "Surrounded by spies" stiže 9. novembra

Poznati rok muzički sastav koji čine pevač Brian Molko i bas gitarista Stefan Olsdal je svojoj publici najavio novi singl i album koji uskoro možemo da očekujemo. Za njih će ovo biti druga pesma nakon pet godina pauze i dugo očekivani osmi album. 

Poslednji album koji je ovaj dvojac izbacio bio je "Loud like love" iz 2013. godine. U nedavnom intervjuu frontmen Molko rekao je kako je novi album bio spreman još pre pandemije koja nas je zadesila, ali da je zbog nje najbolja odluka bila odložiti izlazak novog muzičkog materijala za neka povoljnija vremena.

"Puno smo i vredno radili, a onda se sve što se dogodilo, dogodilo, tako da je sve nekako odloženo za oko dve godine. Znam da je sve bilo takođe frustrirajuće i za naše fanove. To je svakako bilo i za nas. Beskonačno čekanje da izbacimo novu muziku. Ali dobra stvar je što smo znali da je tu, da je imamo i da ona čeka pravi trenutak" rekao je Molko.

Sada su srećni i uzbuđeni što je to vreme za objavljivanje već pripremljenog albuma došlo jer će 2022. biti i godina nastupa za ovu grupu po Velikoj Britaniji.

Dok čekamo 9. novembar i izlazak nove pesme, slušamo numeru "Beautiful James" koji je Placebo izbacio septembra.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika