Poslednji ples fantastične ekipe iz Alabame

Ovaj spot ćete puštati na repeat

Po svojim sopstvenim rečima, St. Paul & The Broken Bones će 28. januara 2022. ući  u novu eru svoje karijere, objavljujući svoj „najambiciozniji rad do sada“, The Alien Coast.

LP sa 11 pesama snimljen je u rodnom gradu grupe u Birmingemu, Alabama, a dugi časovi provedeni u studiju usled svih ovih globalnih zatvaranja, omogućili su im da eksperimentišu sa sintisajzerskim zvucima i semplovima, kao i da uđu u „konvergenciju soula i psihodelije, stoner metala i fanka u groznici iz snova.“

Paul Janeway, frontmen grupe, priča o hipnotičnom novom singlu: „Igranje  dok se suočavate sa sigurnom propašću je ono što je Last Dance. Kao da plešete kroz scenu Pobesnelog Maksa. Naravno, video je morao da bude plesni video. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Machete Bang Bangom i svim ljudima koji su uključeni u ovo. Nadam se da ćete uživati.”

Ova zarazna pesma i nekako dirljivi, na ivici očaja a beskrajno zabavni video, sa svim ovim čudnim, nasmejanim i razigranim ljudima, nikoga neće ostaviti ravnodušnim, sigurni smo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika