Pop pevačica Lady Gaga u ulozi modne ikone Patrizie Reggiani

Dugoočekivani film ,,House of Gucci”, 24. novembra stiže na velika platna

Jedan od tragičnih događaja modne industrije 90-ih bilo je ubistvo Maurizia Gucci. Poznati režiser Ridley Scott ovu priču pretvorio je u igrani film. Uz pomoć i talenat najvećih glumaca 21. veka, Jared Leto, Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino, Jeremy Irons, režiser je prepoznao i glumačke sposobnosti pop pevačice Lady Gage.

Ovo nije prvi put da vidimo Stefani Germanottu, umetnički Lady Gagu, u glumačkim vodama. Pored mnogih filmovima u kojima je dobijala sporedne uloge, pevačica je sa Bradley Cooperom snimila film ,,A Star Is Born“ čija je pesma Gagi donela Oskara za najbolju filmsku pesmu.

Kao i u sferi muzike Gaga se nije zaustavila sa osvajanjem nagrada za svoje uloge. American Horror Story u čijom petoj sezoni tumači The Countess, ona je osvojila Zlatni Globus za najbolju žensku ulogu u mini serijama i TV serijama. Iste godine glumila je i u šestoj sezoni AHS serijala, vešticu Scathach.

U samom trailer-u možemo čuti legendarne zvuke poznatih umetnika 90-ih i nadamo se da će nas i Gaga obradovati novom muzikom inpirisanom ovim filmom.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika